viernes, 6 de mayo de 2011

els barrets indecents

No surten en les guies turístiques. Però una ciutat està feta dels seus esplendors i de les seves misèries. Les de veritat, no només les pintoresques. Així que, en sentit homenatge als anys del porciolisme, i com a recordatori de que el respecte al patrimoni construït no és un invent gaire antic, hem creat un itinerari al navegador del CCCB, amb el títol d'aquest post. El navegador és una excel.lent plataforma de continguts ciutadans oberta a tothom , així que des d'aquí us animem a col.laborar en la sèrie. Només cal aixecar la vista... i no caure fulminat.
Estem pensant en un concurs fotogràfic: "La remunta més poca-solta de Barcelona". Seguirem informant...

2 comentarios:

  1. T'agraeixo aquest post; fa un cert temps vaig fer aquesta mateixa foto amb l'intenció de fer una entrada amb el títol de "porcioladas" però s'em va fer massa difícil. Gràcies per fer-ho tu.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies a tu pel comentari. M'ha fet molta il.lusió. Premi al comentari nº1!!. Estic una mica desbordat pel dia a dia i no trobo temps d'actualitzar el blog. Però els ulls segueixen oberts, les idees segueixen bullint, i la finestra està oberta...

    ResponderEliminar